Ajaton Kirvu - Kirvu-juhlat 29.8.2021

30.5.2021

Kärkölä oli yksi 4:stä kirvulaisten sijoituspaikkakunnista.
Muita olivat Mäntsälä, Orimattila ja Pukkila.
Kuva Wikipediasta.
Kärkölä oli yksi 4:stä kirvulaisten sijoituspaikkakunnista. Muita olivat Mäntsälä, Orimattila ja Pukkila. Kuva Wikipediasta.

Elokuun viimeisenä sunnuntaina vietämme Kirvu-juhlaa. Kiitos koronan – pääsemme kaikki halutessamme mukaan juhlaan, sillä voimme seurata juhlan kulkua tietokoneen tai kännykän välityksellä, kuka missäkin ollen, mökkilaiturilla, marjametsässä tai ihan omalla kotisohvalla juhlasta nautiskellen. Koko juhla lähetetään suoratoistona internetin välityksellä. Laita siis varaus jo kalenteriisi ja valmistaudu nauttimaan juhlasta.

• Juhla alkaa messulla Kärkölän kirkossa kello 10.
    Tämän jälkeen käynnit muistomerkeillä.

• Kello 12 päiväjuhla.

Tällä hetkellä emme tiedä, millainen kokoontumisrajoitus elokuun lopulla vallitsee. Emme siis tiedä, paljonko messussa saa olla kirkkoväkeä läsnä.

Juhlan tarkempi ohjelma ja juhlaan vievä nettilinkki ilmoitetaan myöhemmin. Kannattaa seurata ilmoittelua.

Tervetuloa juhlaan!

Kirvun Pitäjäseura