Hei Inkilän kyläläinen ja ystävä,

10.11.2014

pitkä kaunis kesä on kääntymässä syksyyn ja Inkilän Joulun teko on jälleen ajankohtainen. Kirjoita kesän retkistä kotiseuduilla tai niille main, haastattele vanhempasi ja isovanhempasi evakkomatkasta, asettumisesta uusille asuinsijoille ja siitä, miten elämä jatkui kun koti oli menetetty ja uutta rakennettiin.

Tai kirjoita muistosanat hänelle, joka on lähtenyt taivaan kotiin. Lähetä vihkikuva heistä, jotka solmivat avioliiton kymmeniä vuosia sitten tai ihan äsken. Ilmoita perhealbumissa myös uusista vastasyntyneistä Inkilän kyläläisistä.
 
Voit myös ilmoittaa ilmaiseksi, jos sinulla on jotakin annettavaa, myytävää tai haluaisit ostaa jotain.

Inkilän lehti viettää juhlaa, se on ilmestynyt jo 30 vuotta! Saapa nähdä kuinka muhkean joulunumeron saamme yhdessä aikaan. Inkilän Juhannus 2014 on täynnä evakkotarinoita 70 vuoden takaa. Lehteä on vielä muutamia kappaleita jäljellä; jos sinulla ei vielä ole omaa kappalettasi niin ilmoitapa yksityisviestissä nimesi ja osoitteesi (lehden hinta on 5,- + postikulut).

Juttusi, jonka haluat julkaistavaksi Inkilän Joulu 2014 –lehteen, voit lähettää minulle, mutta tee se mieluiten heti, kuitenkin viimeistään 15.11. os. hannele.inkinen [at] kolumbus.fi. Juttuihin ei tarvitse tehdä mitään muotoiluja. Jos joku tuttavasi haluaa kirjoittaa käsin, ne jutut voi lähettää kirjeinä os. Hannele Inkinen, Linnalahdentie 2 as 2, 00950 Helsinki.

Sienisadokasta syksyä toivottaen
Inkisen kaupan Hannele