Kuvakirja MUISTOJEN INKILÄ - KOTIKYLÄMME KARJALASSA KUVIEN KERUU ALKANUT

9.3.2016

Kuvakirja Muistojen Inkilä, painos vuodelta 1982, on ollut loppuunmyytynä viimeiset vuosikymmenet. Kohonneen kysynnän vuoksi Inkilän kylätoimikunta on päättänyt painattaa kirjasta uusintapainoksen LISÄOSALLA varustettuna. Uusintapainos on nimeltään MUISTOJEN INKILÄ - KOTIKYLÄMME KARJALASSA.

Uusiutuvan kirjan lisäosassa tullaan esittelemään lukijoille Inkilää ja sen lähialueita nykytilassaan. Kirjan toteutusta varten tarvitsemme inkiläläisten kuvia kotitaloista ja mummuloista, muista teille tärkeistä paikoista jne. sellaisina kuin ne nyt ovat. Myös henkilö- ja toimintakuvat kotiseutumatkoilta Inkilään ovat tervetulleita.

Toimittakaa kuvanne pikaisesti ja mielellään postitse, joko paperikuvina, muistitikulle tai CD-levykkeelle tallennettuina. MUISTAKAA merkitä kuvien taakse, mistä paikasta/talosta on kyse ja ketä henkilöitä kuvissa on. Muilla tavoin toimitetut kuvat: laittakaa lähetykseenne mukaan esim. liite, josta käy ilmi, mikä teksti mihinkin kuvaan kohdistuu.

Mikäli haluatte materiaalinne myöhemmin takaisin, ilmoittakaa siitä selkeästi ja kertokaa palautusosoite, jonne kuvat palautetaan.

Kuvien toimitusosoite:
Riitta Hämäläinen
Isokalliontie 31
05200 Rajamäki
riittahannele.hamalainen(at)gmail.com


Nyt hihat heilumaan ja kuvia etsimään, jotta saadaan kirja valmiiksi.

Inkilän kylätoimikunta